söndag 17 mars 2013

Vedic art målarkurs 2013/14 Teneriffa

Nästa vinter räknar jag med att komma tillbaka hit till Teneriffa och måla och måla! Dessutom erbjuder jag då Vedic art målarkurs. Både för dig som stannar länge och även kortare kurser från några timmar till flera dagar eller en hel vecka.

Mer info kommer närmare. Se även min hemsida Vedic art

torsdag 14 mars 2013

Hur kan tiden gå så fort?

Den senaste månaden har rusat fram! Vi pratade om det på stranden idag... Hur kan en månad gå så fort? Ibland verkar dagarna bara försvinna.

Förmodligen har det varit en väldigt bra månad. Det har både stormat, regnat och varit otroligt varma och soliga dagar. Jag har haft en liten konstutställning på mitt rum då jag även sålde några alster. Framför allt så var det väldigt trevligt :) På lördag är det dags igen. Jag har målat massor och det är helt underbart. Extra skoj är det ju att någon vill ha bilderna. En tavla kom på plats idag i en lägenhet som en väninna just köpt. Den passade så bra ovanför hennes soffa. Kul!

Det är intressant att höra att nedräkningen börjat och det är många som åker hem i slutet av mars. "Bara 2 veckor kvar" - lika mycket som en lång semester. Tänk så olika det kan kännas. "Hela 2 veckors semester"...

Själv har jag "bara" 5 veckor kvar tills jag troligen åker hem-hem. Det här är ju hem men hem-hem är i Roknäs :) Än så länge... Vi får väl se hur vi gör med försäljningen av vårt hus. Just nu ska jag fortsätta njuta av sommarvärmen här!

Julmingel på ART by AV - konst, material och kurser

På Klockartorpsgatan 26 i Västerås finns Välkommen 7/12 på JULMINGEL kl 11-15 ÖPPET i butiken där du kan se/köpa min konst oc...